• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Zafira :: ZAFIRA :: Re: Výměna CD30 za CD30 MP3 - Zafira B
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Berbatow
Odeslal: Monday 13 April 2009 - 19:45:08
Chtěl bych vyměnit CD30 za CD30 MP3 v Zafiře B.Jak je to s kompatibilitou tohoto rádia v Astrách a Zafirách.Na netu jsem našel toto CD , ale nevím jestli je stejné v Astře a v Zafiře.
Dá se zapojit ovládaní na volantu?Četl jsem tady o nějakém "kontrolovaném" odpojování autorádií.Jak poznám, že to CD pojede v mém autě?
Poslední odpovědi
Karel.Tomanek
Odeslal: Monday 23 August 2021 - 09:23:07

Zdravím, chci se zeptat, jestli jste pořizoval někdo tento adaptér: Odkaz potřebuji nový a nevím co bude nejlepší výběr.
IJK
Odeslal: Tuesday 21 April 2009 - 14:16:09

Rádio má nyní v sobě uložen kód auta (u starších modelů mělo rádio vlastní kód). Takže po vyjmutí rádia nebo odpojení baterie už není nutné zadávat bezpečnostní kód jako dřív do starších rádií, tedy za předpokladu, že se rádio vrací do téhož vozu.
Pokud se má rádio přendat do jiného vozu, je nutno kód v něm přeprogramovat (pomocí Tech-2 ?) na nové auto, k čemuž jsou potřeba bezpečnostní kódy z karty vozu (v daném případě předpokládám, že obou).
Jinak, někde na cizím fóru (už detailně nepamatuji) někdo tvrdil, že CD30 se od CD30 MP3 liší jen softwarově a že to někdo de fakto hackerským způsobem dokáže přeprogramovat (přehrát firmware), ale ověřit to neumím.
freez
Odeslal: Tuesday 14 April 2009 - 21:33:53

Asi to tak bude, když kouknu do carpasu k autu tak tam opravdu nějaké takové kódy jsou, když budeš mít jistotu že bylo autorádiu správně odpojeno a nebo budeš mít kód z carpasu, asi by to prohodit šlo.
Berbatow
Odeslal: Tuesday 14 April 2009 - 15:59:27

Jo, palubní PC mám.Dneska jsem se ptal v Oplu a tam mi řekli, že se musí to autorádio odpojit přes techcom a pak zase přes to samé zapojit.Nebo alespoň musím vědět bezpečnostní kód auta z kterého to bylo demontované.Kabeláž prý je stejná pro ovladání CD z volantu jak pro CD30 tak pro CD30 MP3.
freez
Odeslal: Monday 13 April 2009 - 21:15:05

To bude asi trochu problém, ty autorádia se většinou mění i s displejem kvůli tomu že jsou spolu spárovaný. Když jsem koukal na net po autorádiích tak třeba na ebay to nabízeli i s displejem, ale zase na polském aukru jsou CD 30MP3 bez displejů. možná by to šlo přes diagnostiku spárovat i na nový displej, máš v Zafiře palubní pc ?

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0860 sec,0.0566 z toho dotazů.