• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: OSTATNÍ :: Ostatní

<< Předchozí téma | Další téma >>
Jakou největší kravinu jsem při opravování auta udělal
Přejít na stranu  1 2 [3]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Kubba
Friday 04 September 2009 - 14:43:26 Citovat
Host
no já jsem byl taky docela šikovnej. Tak tři roky zpátky jsem oškrabával šroubovákem rez na kontaktech staréru u Omegy A. ...jenže jsem si neodpojil baterku a samozřejmě dost dobře ani startér. Hned na první pokus se mi podařilo šáhnout šroubovákem mezi stálé plus a konstru.. ..následoval elektrický oblouk a šroubovák jsem už nevytrhl. Prostě se přivařil Než sem odpojil baterku tak se docela nafoukla a bylo po ní. Ale jinak Omega přežila bez úhony _;

Ondre
Wednesday 23 September 2009 - 10:57:50 Citovat
ondre
Uživatel #1234
Pri vymene kola sem nejakym nedopatrenim zapomel zabrzdit rucku. Po nasazeni rezervy a utazeni rukou dvou sroubu a naslednem prujezdu kamionu auticko trousku couvlo a udelalo bac. Nastesti uz na kolo

Škoda Kodiaq 2,0 TDi, 140 kW (2019)
Zetor 5245, čelní nakladač (1986)
Aprilia RS50, 6,2 kW (2007)
MTB MRX 27,5" (2019)

OFF
Opel Zafira D 2,0 CDTi, 125 kW (2017)
Opel Vectra C 1,9 CDTi Caravan Elegance, 88 kW (2008)
Nissan Navara 2,5 Di D22, 98 kW (2003)
Opel Astra H 1,7 CDTi Caravan Cosmo Sport, 92 kW (2008)
Opel Zafira A 2,2 DTI (2002)
Opel Vectra B 1,8 16V (1996)

Tučapy
tonnydenny
Wednesday 23 September 2009 - 22:24:01 Citovat
Host
ja nedavno menil servo pumpu na omecce C 2.5td po pul hodine jsem ji vytahl cely pokapany od servokapaliny jak mi zbytky kapali na ruce vytahl jsem ji dam jsem si ji pred garaz vedle zanovni co jsem si koupil koukam jestli je to opravdu ona a zjistil jsem ze je to ok vzal jsem ji behem 20 min namontovano a rikam si umyju si ruce at tema zababranyma rukama nechytam volant a klice tak jdu pred garaz myju si ty ruce oplachnu a ted koukam na zem na tu pumpu a rikam si jak to ze je taka sucha kdyz ta co jsem vytahl byla cela mokra a v tom mi to doslo ze ja tam zase dal tu starou tak jen tak ze zvedavosti jsem to natartoval jeestli naaaaahodou nezace fungovat ale nezacala tak ze opet pod auto ale to uz byla behem 10 min dole a behem 15min zpatky nova a brrrnkkk a opraveno...Legend ma ale podobnou historku ale casove trochu narocnejsi !!(a) _;
Lhex
Thursday 24 September 2009 - 12:20:37 Citovat
Host
kravinu .. spíš zbytečnou práci si přidělávám, jako že přijedu na chatu, zvednu auto, rozeberu a zjistím, že tu součástku na výměnu mám v praze...
další zbytečné výdaje jsem měl nedávno, když po 100km dálnice rychlostí 130+ slyším na volnoběh takový dunivý zvuk motoru... chybělo víčko od oleje !buch pravda je, že jsem nedlouho předtím jsem olej doléval, jestli jsem to jen nedotáh nebo dokonce ho nechal ležet na motoru 100% nevím..

takže někdy méně, může být víc ^au

Rychlá odpověď:

Přejít na stranu  1 2 [3]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2125 sec,0.1842 z toho dotazů.