• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Meriva :: MERIVA :: Meriva ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Palivová nádrž Meriva 1,4 66w r.v. 2005
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
McAjucha
Saturday 19 July 2014 - 11:21:55 Citovat
Uživatel #4877
Registrován: Saturday 19 July 2014 - 11:07:04
Příspěvků: 4
Prosím o radu, máme Merivku koupenou cca před půl rokem z autobazaru v Praze, již po druhé odešla převodovka, což řeším s autobazarem odstoupením od smlouvy, ale ve chvíli kdy jsme zůstali na odtah, jsem měla zrovna dotankovanou plnou nádrž, zbaleno na dovolenou. Teď bych potřebovala radu jestli je možné nějak ten benzín dostat ven, protože při reklamaci jim nehodlám nechat plnou nádrž za pomalu dva tisíce. Jinak to auto miluju, sice to není žádný Fitipaldi, ale je prostorné i pro našeho psa, bohužel jej budu muset vrátit a pořídit něco jiného. Máme ještě Corsu 1,2 a to je proti Merivě žíhadlo.
Předem moc děkuji.


Oplí rodinka Corsa 1,2
Meriva 1,4
(Korzička a Meruňka)
Martas
Saturday 19 July 2014 - 11:37:45 Citovat
Host
Vzhledem k tomu, ze palivove hrdlo je obvykle vybaveno sitkem a nasledne nekolikrat zalomeno nelze pouzit zpusob prosteho odcerpani hadici primo z nadrze, pomineme li veci jako vymontovat cerpadlo a odsat dirou po nem tak v podstate nejednodussi je odmontovat z regulatoru tlaku paliva zpetnou vetev a pri nastartovanym motoru palivo odcerpat, ale trva to dost dlouho, dalsi moznost je odpojit vstupni hadicku do listy jenze tam je problem ze se musi privest napeti na palivove cerpadlo aby toto bezelo.

Tohle plati globalne pro benzinovy motory, mozna nekdo s Merivou ma jiny figl ale moc v to neverim ze to bude jednodussi.
Colommbo
Saturday 19 July 2014 - 11:39:54 Citovat
Uživatel #2374
Registrován: Wednesday 01 February 2012 - 14:51:05
Příspěvků: 1192
Výpustný šroub nádrž mít nebude, nicméně možnosti jsou v zásadě dvě:
1. vysát hadičkou přes nalévací hrdlo nádrže za pomoci čerpadélka (buď ručně balónkovým nebo nějakým s pohonem kupř. elektrickou vrtačkou), ale čerpadélko asi nebude, co...?
2. podívat se pod podlahu kufru či pod zadní sedačky, nebude-li tam našroubované víčko pro přístup k podávacímu čerpadlu, z víčka by mohly vést dvě hadičky - přívodní k motoru a vratná - tož tu přívodní odpojit, připojit na ni další hadičku, čerpadlo zapojit napřímo a odčerpat benzín pomocí něho...

W124 E320 Coupé - u mě dobrý
Anonymní
Saturday 19 July 2014 - 11:51:24 Citovat
Host
Zkoušeli jsme zavést hadičku přes nalévací hrdlo, jenže jsme se nikam nedostali, je tam dál nějaká klapka či co? Druhá varianta nás také napadla, jenže to je vyházet napevno přišroubované sedačky, protože to víčko je asi pod sedačkama a sedačky jdou sklopit ale ne vyndat, nebo to neumíme, fakt nevím
Martas
Saturday 19 July 2014 - 11:58:30 Citovat
Host
Pokud to budete odcerpavat vevnitr auta (pod sedackama) bude to auto 14 dni smrdet benzinem urcite ti to do reklamace nikde neveznou, ani servis se tim diky tomu nebude moc chtit zabyvat.

Odvezte to nekam do servisu oni si s tim poradi za par minut za par korun.
Anonymní
Saturday 19 July 2014 - 12:11:19 Citovat
Host
Njn, to je ten problém, že to auto je nepojízdný , nebo respektive jede s velkými problémy, nejde řadit, když dám rychlost jdou velký rány z převodovky, už jsem takhle zůstala před 4 měsíci na cestě z autoservisu a domů pak na laně, nechci to opět dodělat úplně už jen z lítosti k tomu autu

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2107 sec,0.1761 z toho dotazů.