Témata příspěvků | |
kamenkulus | hojky vám všem, před dvěma měsíci jsem nastoupil do vaší rodiny koupí zánovního opel 2.5 z 89 roku. No a teď se v něm potřebuju vyznat, vyměnit nemrznoucí směs v chladiči atd. Myslel jsem si původně, že to bude legrace ale chyba lávky. Na takové veterány je to problém i pro zastoupení opla v Č.R. Tak pokud mi budete moci nekdo poradit budu rád. díky předem |
Poslední odpovědi | |
Anonymní | Je ten manual Omega A jeste k mani? |
bos | Shiny ,já bych ho bral , psal jsem ti na tvýho emila , ale z práce to nedošlo , uvidim z domova dík y bos |
shiny | Měl bych doma mít manuál v češtině, kdo má zájem at napíše odívám se po něm jestli ho budu mít rád ho přenechám |
Václav GT | Tak dnes je tady ten manuál ke stažení naposled (odkaz viz.výše). Kdyby ho chtěl někdo ještě někdy v budoucnu, tak na Odkaz zadejte do vyhledávacího okna OpelOmega.pdf a v následujících 9-ti hodinách to máte ve svém počítači. _s103 (Tak pomalou odezvu mají ty ruské servery) |
Václav GT | Avizovaný Manual Opel OmegaA je k dispozici ke stažení na adrese: Odkaz |
Václav GT | Dílenský manuál na Omegu A (soubor pdf v ruštině) vyvěsím na net po 2.1.2006, odkaz zamechám na tomto vlákně. Bude k dispozici ke stažení 5 dní. |
Lukáš | Zdravím. Zachytil sem tu, že nabízíte dílenský manuál k Omeze A, ale přišel sem pozdě. Pokud to bude možné zašlete mi jej prosím na Email. Díky |
Anonymní napsal ... mracekj@chello.cz napsal ... Václav GT napsal ... Mám dílenskou příručku na Opel Omega A. Je v ruštině a má velikost 75 MB. Jestli ji chceš, napiš svůj email. Byl bych moc rád i za tu příručku i když je v ruštině.Předem moc děkuji. | |
Anonymní | mracekj@chello.cz napsal ... Václav GT napsal ... Mám dílenskou příručku na Opel Omega A. Je v ruštině a má velikost 75 MB. Jestli ji chceš, napiš svůj email. Byl bych moc rád i za tu příručku i když je v ruštině.Předem moc děkuji. |