Zdravim.Mám problém s klimatizací.mam automat. Klimu a problém je že sice ventilator běží,ale tak cca 15 sekund a pak ovladání problikne jako kdyby nebylo napětí (tudíž se vypne i ventilátor) a zase se rozběhne na cca 15 sekund a tak pořád dokola.Myslel jsem že je ovladání kaput,tak jsem sehnal jiný a dělá to stejně.Setkal se s tím někdo?nějaký tip na co mrknout.Ještě mě napadlo relátko nebo přívod elektriky,ale nejsem elektrikář tak nevím kde hledat.Docela se stím trápím už dlouho.
Nepletu, dokonce jsem se ve spořce radši předem telefonicky informoval. Ale to se psaly roky cca 2006-2011... Na druhou stranu max 100ks mincí má logiku. Takže vlastně nic nevim, Maruš...
Znám, Peťo. Kdysi ještě v práci jsem padesátikoruny "sbíral" do plechové piksly zhruba poloviční velikosti než je ta tvoje. Vešlo se do ní skoro 14 tisíc Kč. Kolegové o mé úchylce dobře věděli a nosili mi padesátky ve velkým, já jim je měnil za papírový, piksla se rychle plnila, ale v portmonce jsem měl slušnej průvan... Plnou pikslu jsem postupně ve spořce vyměnil za bankovky a jelo se další kolo. Za ty roky jsem si postupně takhle nahamtal odhadem 60 tisíc...
Kovový padesátikoruny jsou na přehrabování lepčí - líp se nabírají na lopatu a nevadí při tom vítr. Když přehazuješ papírový, aby se nezapařily, foukne a je z tebe chudák. Na druhou stranu sousedi tě pak mají rádi.