Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra podvozek |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
ODKLON KOL ZADNÍ NÁPRAVY |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
Pavlii |
| ||
Host | Chtěl jsem se zeptat jestli je normalní u Omegy-B, že kola zadní nápravy jsou vertikálně odkloněna. U mé Omegy to dělá skoro už 2 stupně a když jsem v říjnu koupil nové zimní gumy, najezdil s nimi cca 15 tis. km, včera jsem s hrůzou zjistil, ze vnitřní strana pneu je úplně sjetá až na plátno. Geometrie prý není nijak výrazně rozhozená, i když úchylky tam jsou. Jak se případně dá tento problém odstranit? | ||
| |||
iopkek |
| ||
Host | Promiň, že se do toho pletu, ale zdá se mi to, nebo ne, že poslední dobou kromě Vecter začínají vstupovat i Omegáři do Vectrové diskuse ??? | ||
| |||
Palic |
| ||
Uživatel #437 Registrován: Tuesday 01 November 2005 - 07:12:36Příspěvků: 493 | mam to same na VB a taky me to trapi, ja to teda davam za vinu vyslehanejm silentum ktery musim co nejdrive vymenit...... ale u omegy nevim tam je naprava trosku jinak jak u VB........ Astra K ST, B16DTR Astra J ST, A14NEL Vectra B Caravan, X20XEV | ||
| |||
Anonymní |
| ||
Host | Ahoj. Mám Vectru C GTS a stejný problém. Odklon zadních kol je značný. Při chycení kola a rukama a zapáčení jako by z vrchní strany pod blatnikem se kolo hýbe a jakoby narazí na nějaký kov. Takže uložení zadních ramen, stabilizační tyče, tlumiče, silentbloky total na šrot. Oprava cca 10 tisíc. Což je docela mazec, protože jsem vůz pořídil za 5 tisíc. K mému dotazu. Dá se toto opravit v uvozovkách doma na koleni? Stylem zvednou, sundat kola, sundat pera a tlumič, vylisovat čepy atd? Nebo to bez servisní mašinérie nedám? | ||
| |||