• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega podvozek :: Re: Zadní ložisko
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
dada
Odeslal: Monday 18 May 2009 - 14:52:51
Zdravím všechny,

mohl by mi někdo poradit s mým problémem na OB 2.5 TD sedanu? Začaly mi hučet zadní kola. V zatáčkách to vždy ustalo a jakmile jsem se dostal zase na rovinu, tak začalo nanovo. Odhadl jsem ložisko. Zavezl jsem auto do servisu. Potvrdili, že se jedná o zadní pravé ložisko, ale řekli mi zároveň po prozkoumání auta a sundání kola, že to neumějí udělat, že na to asi potřebují spec. nářadí. Do autorizovaného servisu se mi fakt nechce. Neporadil by někdo, případně nepomohl přímo s výměnou? Jsem z LBC.

Díky.
Poslední odpovědi
Karlino
Odeslal: Sunday 07 June 2009 - 19:20:35

Dobry den, chci se zeptat, jestli je nutné vyndávat celé rameno a zda se musí rozpùlit poloosa tìma imbusama???
Legend
Odeslal: Monday 18 May 2009 - 18:04:15

Já už bych to znovu bez stahováku podruhé nedělal, jaká s tím byla práce. Je to jedna z mála prací, kterou bych radši nechal udělat v servise.
JOB
Odeslal: Monday 18 May 2009 - 15:53:02

Ono rozebrat to nebude až takovej problém , ale to ložisko má vnitřní prstenec ze dvou dílů a tak se to musí lisovat opatrně aby jsi nábojem ten prstenec nevytlačil ven. Dělal mi to kámoš v servisu , tak že sundal celé rameno.Práce na 1 šichtu , osobně si myslím že by to měl zvládnout každej kdo má na baráku napsáno autoservis,ale problém bude v ochotě.

Jinak nechal jsem si udělat obě strany najednou.Jednak mechanik už je nastartovanej a u druhý strany mu to jde rychlejš a má po ruce vše potřebné a navíc jak to tak chodí tak by stejně to druhý začlo hučet o pár dní později.
Martas
Odeslal: Monday 18 May 2009 - 15:36:38

Delal to McJohn spolecne s Legendem, tak ti k tomu snad reknou svoje ... Kazdopadne nejaky "stahovak" si vyrabeli a trvalo jim to celej den.

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0527 sec,0.0279 z toho dotazů.