• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Re: Navigace Opel Omega.
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Belphegor IV.
Odeslal: Sunday 12 June 2011 - 19:40:20
Zdravim Omegatory a vsechny jiny Oplaky.Potrebuju radu...kamarad ma Omegu r.v. 2001,ma origo navigaci.Jenze ona mu zacala jaksi svitit jen bile,takze je mu nanic,navic uz si nic nemuze nastavit,radio,nevidi tam proste nic.Byl v ople,a tam prej na nej koukali jak z jara,ze s tim nemaj skusenosti,protoze navigace u omegy je prej rarita.
Nevi nekdo kde a za kolik se da opravit ten dispolay?Nebo proste co s tim.Rikal,ze se sice da ¨sehnat na E-bay,ale je pruser,ze se musi sparovat s autem,coz je taky problem.
Dik za ochotu.
Poslední odpovědi
Legend
Odeslal: Monday 13 June 2011 - 13:40:43

Dá se koupit samostatný display, jenom to LCD, akorát že stojí docela dost, zhruba kolem 5.000,-. Nebo mít štěstí a sehnat display z jiného auta a přehodit jenom LCD, aby se display nemusel párovat.
ciba
Odeslal: Monday 13 June 2011 - 11:16:55

vetsi kec jsem neslysel...radio s dispem jde vymenit jako par uplne normalne a kdyz ho odpojis nastartujes a odjedes...kdyz rozebrany funguje tak se nekde prerusi nejakej vodic ne?
wisastar
Odeslal: Sunday 12 June 2011 - 22:48:33

no netvrdil bych ze je to mozek auta... sparovany je displej a radio. pokud se oboje vynda tak auto jede bez problemu..
Belphegor IV.
Odeslal: Sunday 12 June 2011 - 22:40:23

Cituju odpoved znameho""""
Radio Komuniku naprosto bez problému kdyby nekomunikoval nenastartoval bych ani auto vzhledem k tomu že tenhle display + radio NCDC 2015 je mozkem auta a pokud to tam neni nebo jedna z ci nekomunikuje tak je auto mrtvé, a hlavně po rozdělání palubky ten display funguje když se zmačkne takže tam komunikace radia a displaye neni problem, tenhle problém je možný u novějších opelů kde display a radio jsou na sobě vicemeně nezavislí setkal jsem se s tím u zafiry.
Omega byla první jkde se tenhle display objevil a bylo to uděláno tak že jak display tak radio jsou sparované s řídící jednotkou auta tzn nejde to ani vyměnit a pravě že nikdo nedokaže naparovat novej displa jinak bych to koupil z ebaye a bylo by to vyřešené ale diagnostika chybu neukaže žadnou a ani v opelu nemaj diagnostiku co by se dokazala dostat tak hluboko aby umožnilas tímhle šachovat.
ciba
Odeslal: Sunday 12 June 2011 - 20:23:16

tak omega ma mapy na cd tak sehnat novejsi a videl bych to tak ze to asi prestalo komunikovat radio s dispem takze diagnostika..
Belphegor IV.
Odeslal: Sunday 12 June 2011 - 19:43:47

Jeste dodatek,jde li vubec aktualizovat u omegy mapy.Diky.

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0599 sec,0.0273 z toho dotazů.