• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Zafira :: ZAFIRA :: Zafira elektrika :: Re: Vypnutí airbagu spolujezdce
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Host
Odeslal: Thursday 22 September 2005 - 06:34:15
Před časem jsem koupil Opel Zafiru bez manuálu. Protože máme malé dítě a chtěli bychom ho vozit v autosedačce na předním sedadle, což při zapnutém airbagu nelze, zajímá mě jestli se dá vypnout a jak. Děkuji za odpověď.
Poslední odpovědi
Gullwing
Odeslal: Friday 23 September 2005 - 14:19:53

No já nevím jak to s těmi dětmi vepředu je. V létě se v rádiu někdo ptal, že chce jet v Tranzitu (jen 3 přední sedadla) na dovču s dítětem a oni že jako klidně a bez problémů i Rakousko (samozřejmě v sedačce). Pak právě říkali jak je to u osobáků a jak doporučujou u malých dětí aby byly proti směru atd. Už si to přesně nepamatuju.
riwal
Odeslal: Friday 23 September 2005 - 13:59:49

Mrtví bejvají zutí, to Ti potvrdí každej policajt nebo patolog - je to z důvodu, že momentě smrti svalstvo povolí a boty v podstatě spadnou.
Kurva to je téma.

Prostě bych haranty vepředu nikdy nevozil, nejbezpečnější místo je vpravo vzadu - neplatí pro Anglii jí podobné státy kde jezděj po druhý straně.
Yper
Odeslal: Friday 23 September 2005 - 13:55:35

Pro tyhle případy se dělá síť mezi přední sedačky.
Každopádně smrada bych připoutal, ať se mu to líbí nebo ne a to buď do sedačky přímo nebo s podprdelníkem.
Fiat Stillo hatchback (2003) má na straně spolujezdce z boku palubky vypínání airbagu - ale není to čudl - je to spínač se zámkem - jako pod volantem k zapalování.
Doplním Riwala - jedna botička po průletu sklem zůstává většinou uvnitř vozu. Je to děs a viděl jsem to taky - i dospělé a několikrát - vždy mne ale zarazila jen fusekle na jedné noze.
freez
Odeslal: Friday 23 September 2005 - 12:49:10

Jo riwi znam ,jeden můj kolega to dělá přeně tak páč jeho rozmazlený potomek odmítá jezdit připásaný a tak sedí přesně mezi sedačkama ,a jeho argument že on jezdí pomalu a že se nemůže nic stát tak to mě vždycky dostane
riwal
Odeslal: Friday 23 September 2005 - 11:20:52

Jo freez lidi dělaj různý věci jak svoje potomky co nejmorbidnějc zabít - oblíbený je, dítě sedící vzadu uprostřed a bez pasu a při nárazu jen rodiče čumí jak jim potomek prolítává okolo hlavy, hlavičkou proráží přední sklo a přitom si láme vaz a drtí lebku a nakonec končí před autem na překážce, která dodělá z toho dítěte maso na karboš. Už jsem viděl fotky - je to hnus. Zpomalenej záběr na modelu je taky pěkně morbidní.
SCULLY
Odeslal: Friday 23 September 2005 - 10:15:16

U NOVÝCH AUT SE NEDĚLÁ VYPÍNAČ PROTO ŽE UŽ MAJÍ ČIDLA V SEDAČCE A KDYŽ NENÍ ZATÍŽENÁ TAK SE AIRBAG DEAKTIVUJE SÁM. SAMO ŽE TO NEPLATÍ U VŠECH AUT JEN U TĚCH LEPČÍCH. ASTRA H, VECTRA C TO MAJÍ.
freez
Odeslal: Friday 23 September 2005 - 10:04:09

No to čučim páč to vydim dnes a denně jak někdo vozí děti vedle sebe vepředu je pravda že v manuálu na starou AstruF píšou jen to že máš airbag vypnout čudlem když tam dáš autosedačku ,ale jestli se to vůbec u nás smí to už sem nezkoumal nicméně je to zajímavá informace
riwal
Odeslal: Friday 23 September 2005 - 09:59:10

Freez, to už dlouho, dokonce mám pocit, že to nikdy ani povoleno nebylo.
freez
Odeslal: Friday 23 September 2005 - 09:56:33

No tak to sem netušil já teda holku vozim vzadu ,ale že už se vepředu nesmí vozit autosedačka tak to sem netušil, no holt změny přicházejí

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0462 sec,0.0175 z toho dotazů.