• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra exteriér :: Re: rozbité zrcátko vebe
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
maniac
Odeslal: Friday 14 October 2005 - 12:30:43
čus chlapi dnes ráno vyjížděl brácha z garáže a chytnul o spolujezdcovo zrcátko a prasknul mi sklo a ten bakelit kolem dokola... a nevím jeslti se dá ještě nějak víc zničit koukal sem na to když sem jel do práce takže byla tma tak sem toho moc neviděl podívám se až přijedu z práce...jinak můžete mi někdo napsat co to bude stát a co všechno může být rozbité...díky

ps. auto vebe x20xev r.v. 00
Poslední odpovědi
ms
Odeslal: Monday 21 November 2005 - 07:48:52

a este otazocka: na prednej spodnej strane zrkadla je otvor na imbus, ktory otaca taky malicky excenter. Na co to sluzi?
ms
Odeslal: Saturday 19 November 2005 - 18:01:39

nechcem otvarat nove vlakno tak som to napichol tu. Ako rozoberiem zrkadlo na vebe. mam ho dole a potrebujem sa dostat ku zrkadlu(sklu) z druhej strany? dik
maniac
Odeslal: Wednesday 19 October 2005 - 14:03:34

čus ten bílý trn tam mám a dole sem to dobře nasadil a s tím kabelem nevím.... s tím sem nic nědělal jen sem tam dal nové zrcátko a zapojil konektor..jinak výplní je taková hmota a ta je vytvarovaná podle konektoru a drátu a to tak záleží jak tam bude ten drátek? díky zkusím ještě na to se podívat....díky
Yper
Odeslal: Wednesday 19 October 2005 - 12:16:40

Tak buď jsi někde potratil ten bílý plastový trn v horní části toho troúhelníku nebo na spodním okraji toho trojúhelníku jsi špatně nasadil ty dně packy do toho plastu tapecírunku dveří. Nic jiného v tom není.
Nebo jsi špatně protáhl elektrický kabel k zrcátku tou polyuretanovou výplní. Kabel nesmí jít pod ní, ale přes ní a pak do díry - vždyť to znáš!
maniac
Odeslal: Wednesday 19 October 2005 - 12:11:03

čus zrcátko vyměněno trvalo mi to tak 25min ale plastový trojúhelník myslím tím protikus zrcátka tak když ho tam dám nazpět tak už tam nesedí tak jak tam seděl nevíte co s tím?

plastový trojúhelník naproti zrcátku zevnitř dveří
maniac
Odeslal: Tuesday 18 October 2005 - 11:32:10

díky za vysvětlení víš myslel sem že ty tři šrouby k zrcátku jsou jeden úplně v roku dveří volně dostupnej při otevření dveří a dva jsou pod trojúhelníkovým plastem. ten sem myslel že sundám a povolím další dva šrouby a sundám zrcátko a dám jiné a zašroubuji. tohle mi připadá hrozně složité víš _s103
Yper
Odeslal: Tuesday 18 October 2005 - 11:02:16

2 maniac:
- výměna zrcátka kus za kus je stejná jak u řidiče, tak u
spolujezdce
- Výškové repráčky musíš odpojit vždy a sundat s tím
sejmutým plastem.Nebo si je tam nech, ale pak je musíš
vydloubnout zase zevnitř tho plastu a pak ti na dveřích
překážejí a klimbají se tam
- madlo rozebrat musíš, protože pod ním je další šroub,
který drží celý ten vrchní plast na dveřích.
Ta plastová nástavba vnitřního čalounění dveří prostě drží na celkem 4 šroubech! Jinak ji nesundáš! 1x pod trojúhelníkem,1xpod repráčkem,1x pod ovládáním zrcátek (či záslepkou), 1x pod madlem rukojeti... a basta!
A musíš tu nástavbu sundat, jinak se nedostaneš k poslednímu třetímu spodnímu šroubu, který zrcátko drží zevnitř! Kapišto? &|
Ano, el.ovládané zrcátko tvoří monoblok se třemi dírami na uchycovací šrouby a 1x plastová objímka s konektory - je napevno v něm.
maniac
Odeslal: Tuesday 18 October 2005 - 09:04:16

díky za postup ještě jedna otázečka mám rozbité zrcátko u spolujezdce... jinak musím vyndat repráček jo? a proč rozebírat madlo to nechápu...jinak to nové zrcátko má takový konektor který se asi zapojí jen a je to..
Yper
Odeslal: Tuesday 18 October 2005 - 08:37:56

¨Výměna zrcátka kus za kus je brnkačka.
1) vydloubne mřížka výškového reproduktoru a uvolní šroub pod ní
2) na straně řidiče se vydloubne ovládání zrcátek - u spolujezdce jen záslepka - uvolní se šroub pod ní
3) madlo kliky - vnitřní část z materiálu, který je podobný gumoplastu - je měkčí. Musí se vydloubnout směrem odshora dolů. Šroub pod ní uvolnit
4) černý vnitřní plastový trojúhelník v rohu skla (protikus zrcátka - oddloubne se směrem od jeho horního okraje (plastové trny) a pak se vytáhne směrem nahoru - je tam další šroub - demontovat.
5) Celý plast horní části dveří se tahem nahoru ovolní - někdy se musí použít síla. Opatrně uvolnit směrem nahoru a pak odpojit všechny kablíky. Opatrně postupovat při odpojování u výškového reproduktoru. Plast je tak sejmut.
6) odpojiit konektor přívodu elektřiny pro zrcátko - pozor, má pojistku - na opačné straně než je barevný proužek na něm.
7) zrcátko drží na třech šroubech s šestihranou hlavou (tuším rozměr na 10ku klíč.
Je to práce tak maximálně na 10 minut!
Pokud pojedeš na sraz tak to přivez a můžeš mi to stopnout - udělám ti to.

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0437 sec,0.0144 z toho dotazů.