• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega tuning :: Re: omega b 2,5v6-cira svetla
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
kaja
Odeslal: Monday 17 September 2007 - 19:18:54
zdravim vsechny priznivce opelu!chci se zeptat,jestli se vyrabi,a kdyz ano tak kde se daji sehnat a za kolik cira zadni svetla na omegu b sedan?
Poslední odpovědi
masie
Odeslal: Thursday 15 January 2009 - 00:10:20

Dlouho jsem resil problem u me stare omegy B,kde jsem mel cirou optiku Hella.Byly trosku zaprasene cocky ,ale jinak ok.V destivem pocasi hruza.Dnes mam Omega C a origo xenony Mohu rici,ze je to diametralni rozdil a cirou optiku typu Hella ci Depo bych jiz do auta nedal . Radeji si priplatit o par tisic a koupit si xenony.
KopA
Odeslal: Wednesday 14 January 2009 - 22:49:46

JardaB napsal ...

Taky zrovna premyslim o techto Odkaz k te cerne OB by se mi docela hodily. Nevi nekdo - sviti to lip nez cira DEPO ? Ja mam v tech DEPO HID a taky nic moc, ale uz se to celkem da.


Sonar je určitě lepší než DEPO, tvrdí to povícero lidí co mělo DEPO a potom Sonar.
Jen bych si zjistil jestli ty černý maj homologaci. Maj černou i parabolu? (nebo je to odraz) a to se mi nějak nezdá že by prošlo zkušebnou.
Brenky
Odeslal: Wednesday 14 January 2009 - 18:10:15

kluci...HELLA svetlum se bohuzel nic nevyrovna....i kdyz tam nacpete HIDky..ta cocka je proste jinak postavena a nedokaze tak dobre svitit.
JardaB
Odeslal: Wednesday 14 January 2009 - 13:03:51

Taky zrovna premyslim o techto Odkaz k te cerne OB by se mi docela hodily. Nevi nekdo - sviti to lip nez cira DEPO ? Ja mam v tech DEPO HID a taky nic moc, ale uz se to celkem da.
Anonymní
Odeslal: Wednesday 14 January 2009 - 12:14:12

Tahle tuningova optika taky nevypada spatne,co vy na to!!http://www.tuning-no1.cz/oddeleni/1225-opel-omega
m.a.x.i.m.u.s
Odeslal: Thursday 14 August 2008 - 12:04:39

Tak jsem si koupil Annonci a našel tam dva pražské inzeráty kde jeden má jen pravé za 3500,- a další obě za 6000,- ale nechce mi je nafotit což určitě kupovat nebudu, protože ať mi nikdo tevrdí, že je to takový problém vyfotit a poslat na email... Kdyby byly dobré tak bych to hned bral, protože ty Depa opravdu ani zadarmo
Lhex
Odeslal: Thursday 14 August 2008 - 11:02:41

myslím, že je potřeba si s nima trochu pohrát, je to všechno měkká umělá hmota takže servisu bych to ani nedával. Absolvoval jsem ted s depama dvě celonoční jízdy a musím říct, že dálkový úplná paráda, tlumený sice nic moc, ale ujdou, akorát jedna pacička pořád vypadává z motorku sklápění (to asi nějak přidrátuju..?). Jinak chce si trochu pohrát se seřízením a zpevnit to jak půjde! __; mě se celé ty vnitřky nadměrně viklaly a na nerovnostech se to lehce rozhodilo..
Ale uznávám, že přechod z origo xenonů musí být asi děs
m.a.x.i.m.u.s
Odeslal: Thursday 14 August 2008 - 10:50:37

Já měnil origo xenon lampy za tyto a je to opravdu děs. Podle toho co píše chápu, že jsi měl obyč světla za tyto Depa a do nich xenony což je určitě zlepšení, ale přechod z origo xenonových Hella do xenonových Depa ja katastrofa. Svítí to jako nepovedená předělávka obyč světel na xenony.
Tomin
Odeslal: Thursday 14 August 2008 - 10:30:45

Hm, divny. Mel jsem Depa a kdyz se xenonka dobre usadila v ohnisku, tak jsem byl dost spokojenej. Zadne oslnovani, dost svetla tam kde ma byt. A ani tu cocku jsem nemenil. Dalkove byly perfektni, alespon ve srovnani s "dalkovejma" v original zlutych lampach.
Ze by Cina jeste zhorsovala kvalitu ?

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0763 sec,0.0507 z toho dotazů.