• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Sintra :: SINTRA :: Sintra ostatní :: Re: VIN
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Anonymní
Odeslal: Tuesday 23 October 2007 - 06:23:41
Cau, minulý týden jsem koupil Sintru 2,2 TDI. ale pri evidencní kontrole vzniknul problém s VIN cislem, tvrdili mi, že má být na nosníku nad predním svetlem na strane u spolujezdce. A já ho tam nemám. Jak jste na tom vy? Diky.
Kamil
Poslední odpovědi
rapaport
Odeslal: Tuesday 26 May 2009 - 10:40:43

VIN je doopravdy nad předním pravim světlem,je tam vyražené,pořádně to umyj a najdeš ho tam,mám ho tam taky. za oknem je taky,ale to na STK nestači.V levo u motoru je papírovej,ale to je jen informační,je doopravdy nad světlem,VYRAŽEN.nemáš manual?
Bazilíšek
Odeslal: Wednesday 07 May 2008 - 04:11:45

Sintra má 1x VIN code pod čelním sklem a 1x vyrařen na nosníku nad pravým předním světlem. Tyto dvě značení jsou již z výroby vozidla v USA + samolepící štítek na sloupku dveří řidiče. Tato samolepka však bývá z různých důvodů stržena. Při dovozu do evropy byl vždy ještě dolepen evropský homologační štítek na levém podběhu tlumiče v motorovém prostoru, který již neobsahoval rok výroby. V ČR se v TP uvádí datum registrace a tak mnozí "machři" takto omlazují auta o jeden rok v případě rozdílného roku výroby a uvedení do provozu.
vvddvvdd
Odeslal: Sunday 28 October 2007 - 00:42:03

VIN je vlevo dole za předním sklem _;
Legend
Odeslal: Tuesday 23 October 2007 - 18:10:24

Každý opel má vyražené VIN na podlaze u spolujezdcova sedadla. Štítek bývá přinýtovaný na přední stěně karoserie a novější modely ho mají řešený jako samolepku na pravém sloupku karoserie.
KAMIL
Odeslal: Tuesday 23 October 2007 - 13:00:08

Dobry tak budu muset udelat evidencku nekde jinde protoze tak co jsem byl tak tak jsou pekny trotlove takze tam pravdepodobne chybi pouze stitek a ne vyrazeny VIN ale info budu stradat dal treba se dozvim jeste neco noveho
freez
Odeslal: Tuesday 23 October 2007 - 11:21:28

Tak je pravda že AstraF má vin u spolujezdcovy sedačky pod koberečkem a pak ještě štítek pod habnou mezi parabolami nad chladičem , pokud tam chybí jen štítek většinou se nic neděje ale jak nenajdou vyražený vin v kastli tam kde má být je to trochens problém , a co si budem povídat chybějící štítky vpředu bývají většinou proto že to po opravě bouračky prostě už nikdo nedal tam kde to mělo být , no ale že byl vin vyražen do kastle v nosníku nad světlem to asi ne , štítek tam nanítovaný být může ale vyražený vin no to nevím .
lubaan
Odeslal: Tuesday 23 October 2007 - 09:16:02

Cau.Ja ma Astru F a mam stitek jen u sedacky spolujezdce.Auto bylo dovezeny z rajchu,pri evidencni kontrole problem zadnej nebyl.Ale pred pul rokem jsem jsem jel do rajchu a nemeckej celnik me poslal na stranu a prolejzal cely auto.Rikal ze prej ma bejt jeste nejakej stitek na tom nosniku a hrozne se divil. __; A taky byl celej hotovej z toho,ze predni sklo neni origo.No uz jsem myslel,ze me tam nepusti,ale nakonec se uklidnil.

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0987 sec,0.0545 z toho dotazů.