• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra interiér
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Astra G - drnčení, vrzaní plastů...
Přejít na stranu  [1] 2
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
TOMas
Friday 10 June 2005 - 08:28:22 Citovat
Host
Před pár dny mi v aute straąným způsobem začaly vrzat a drnčet výplně ve dveřích (přední L i P) a jeąte kdesi uprostřed panel (někde u autorádia resp. displeje nahoře). Máte někdo nějaké zkuąenosti resp. tipy triky při nápravě ? Počítám, ľe to je změnou teplot, takľe příčiny popisovat nemusíte, jde mi opravdu jen o zkuąenosti s opravou.
Díky TOMas
klubo
Sunday 12 June 2005 - 22:06:33 Citovat
Host
bohuľel je pravda ľe astra G má velké problémy s vrazáním plastů....ve dveřích se to dá jednoduąe odstranit sundáním čalounění a přilepením vnistříno polystyrenu tavnou pistolí, na palubce větąinou vrľe ta mříľka vzduchu pod oknem, ta se musí nějak podloľit nebo podlepit
strajbery
Sunday 12 June 2005 - 22:18:34 Citovat
Host
...mě na G astře plasty ve dveřích jen při hodně zesílené muzice, vľdy pak stačí dotáhnout spodní ąrouby, nebývá to ale často...
něco kolem rádia se mi také zdálo, ľe při určitých otáčkách trochu drnčí, velmi nepravidelně tak to neřeąím..
TOMas
Monday 13 June 2005 - 08:53:29 Citovat
Host
Tak jsem si s tema dverma o vikendu pohral - drnceni dveri je odstraneno. Problem byl u snimace bocniho airbagu, ktery je na ke dverim pripevnen tusim dvema plastovejme svorkama (byla tam pekna vule). Takze stacilo nacpat kousek molitanu a ted se to jevi jako ok.
Takze jeste zbyva jeste prostredni panel (jestli se pak teda nerozdrnci zase neco dalsiho)...
Arnie
Monday 13 June 2005 - 12:08:21 Citovat
Host
Me to drnci zase nekde od kasliku u spolujezdce. Obcas se prida i stredovej panel a mrizka pod celnim sklem... Kdyz dam plnej od spoda (2tis.)tak se rozklepe skoro celej interier tim dunenim. Reklamovat se to bojim, pac kdyby se v tom postourali, tak se to podle me zhorsi a reknou mi ze nic nenasli
Anonymní
Monday 13 June 2005 - 12:23:39 Citovat
Host
já mám taky podobný problémy...jdu na to s kýblem lepidla a pěkně to do toho vyleju. Ne ,dělám si prdel, ale ta mříľka u okna mě pěkně smolí, fatk ji něčím zavřu tlamu.
Caklik
Monday 13 June 2005 - 13:22:50 Citovat
Host
Mam podobny problem s jednim pazvukem na Astre G. Zvuk vychází jakoby ze spodu sedacky ridice, ale presne lokalizovat to nelze. Zvuk mi pripomina jako kdyby byl v plastove krabice kovovy sroub a prejizdel z jedne strany na druhou. Tento zvuk vychází pri lehke akceleraci vozu a pri zataceni. Domníval jsem, ze zvuk vychazi z te sedacky ridice, schodou okolnosti jsem menil sedacku za staveci, ale zvuky zustali. Uz nevím kde mam hledat. Nesetkal jsem někdo s něčím podobným?
EnRico
Tuesday 14 June 2005 - 13:52:59 Citovat
Host
Caklik: tak tohle přesně mám i na Zafiře, jako kamínek v krabičce ... no skoro si myslím, ľe to tak je - kamínek zapadlej v nějaké dutině v podvozku - je to moľný?
klubo
Tuesday 14 June 2005 - 16:23:30 Citovat
Host
a nemáte spíą něco ve dveřích?
Caklik
Wednesday 15 June 2005 - 12:40:19 Citovat
Host
Dveře jsem měl rozdělaný kvůli výměně repráku. Nic jsem tam neviděl. V zadním víku kufru jsem naąel cca. 4 kusy jakoby roľklebených nýtů. Ty se tam velese pohybovali po dně. Ale nebyl to zdroj předchozího pazvuku.

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  [1] 2  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1315 sec,0.1026 z toho dotazů.