• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra převodovka
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
automatická převodovka
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Luboš
Thursday 15 September 2005 - 18:16:06 Citovat
Host
Potřeboval bych poradit. Mám Opel Vectra 2.0i model 90 automat. Blikající kontrolka hlásí poruchu, diagnostika ukázala zkrat na elektromag. ventilu 2/3. Po výměně prasklého chladiče začala převodovka fungovat (rok a půl), pak po výměně vodní pumpy včetně rozvodového řemenu byl problém zpátky, Teď funguje tak,že než se motor ohřeje v Déčku řadí všechny 4 kvalty. Po zahřátí se zase rozbliká kontrolka. Navíc už zlobí i zpátečka,jako kdyby neměla tlak nebo něco podobného. Nechce se kolikrát rozjet ani na rovině,natož do kopce. Kontrolu a výměnu oleje dělám ravidelně, takže nasucho nejela. Poradíte mi někdo? Oprava nebo výměna?Díky.Luboš
Jirka
Thursday 15 September 2005 - 20:04:42 Citovat
Host
No já nevím jak to vidí ostatní,ale já z vlastní zkušenosti tvrdím že opravit automatickou převodovku tady umí jen pár lidí.Hlavní problém je v tom že nikdo znich neumí zjistit příčinu a tudíš oprava je pouze na pár tisíc Km.
Anonymní
Saturday 17 September 2005 - 16:53:15 Citovat
Host
V převodovce je koš s lamelama který máš asi v háji. Každopádně oprava jen v speciálce. Zvaž si cenu opravy a zapřemejšlej jestli není jednoduší zkusit sehnat druhý auto na díly a přehodit ju z něj. Určitě to vyjde levněji, protože oprava v speciálce tě vyjde kolem 40000.
ALDA
Friday 23 September 2005 - 17:27:03 Citovat
Host
Mám VeBe 99 manuál a Astru F 97 automat. Blikajici kontrolku jsem resil taky, bylo chybne cidlo volece, coz je skatule, ve ktere se tahlem od saltrpaky meni na takovem kontaktovem oblouku stupne, co zaradis a to se predava ridici jednotce. Jakmile nema ridici jednotka spravne udaje, prechazi do tzv. servisniho nouzoveho rezimu a pak ti omezi vykon, aby prevodovku neznicila. Doporucuju Frydek-Mistek, firma vseprovasehoopla.cz, kde mi ten "neopravitelny" volič (jinde za 7 tisic plus prace) opravili a za 3 tisice jezdim vesele dale. Fakt to tam umeji, navic jsou prijemni a maji velke vrakoviste.

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1545 sec,0.1243 z toho dotazů.