• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra interiér
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Teče kondenzát k řidičovi
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Hasák
Monday 10 July 2006 - 08:40:02 Citovat
Host
Ahoj kluci, když jedu se zapnutou klimou do pravé zatáèky, tak mi teèe kondenzát pøímo na nohu . Zkoušel jsem to proèistit, lehl si pod auto a protáhl odvodouvou fajfku kondenzátu drátem.Myslel jsem si, že to bude lepší, ale není . Když stojím, tak mám pod autem loužièku , ale pøi jízdì opìt teèe na nohu øidièe . Poradíte mi, jak to mám vyèistit? Musím rozdìlat pod tunelem plastový kryt výparníku?. Díky


[ Upraveno Wednesday 19 July 2006 - 08:03:45 ]
Hasák
Monday 10 July 2006 - 08:43:13 Citovat
Host
Zapoměl jsem říct, je to Astra G X16XEL Caravan
Hasák
Tuesday 18 July 2006 - 10:08:28 Citovat
Host
Závadu jsem už objevil,byla malá mezera ve spoji na plastovém krytu výparníku u řidiče. Zatmelil jsem ji sanitárním silikonem a mám konečně pod nohama sucho
Roman
Wednesday 19 July 2006 - 06:35:43 Citovat
Host
Docela jsi mě svým problémem pobavil , ještě že to nebylo nic hrozného a finančně nákladného _;
Napalm
Thursday 20 July 2006 - 22:03:56 Citovat
Host
Zrovna dneska se mi stalo to stejné - pøi jízdì do pravé zatáèky mi teèe pøímo na pravou nohu, když ji mám na plynu, pøi jízdì do levé zatáèky zase teèe ke spolujezdci. Šahal jsem nìkam smìrem ke støedovému panelu, kde to bylo dost vlhké, a v ruce mi zùstalo nìco jako hodnì zdeformovaný plastový kroužek (tìsnìní?).
Mohl by mi nìkdo z vás jako totálnímu dementovi co se auta týká, kde bych mìl hledat nìco, co by se mìlo proèistit nebo utìsnit? Pochopil jsem dobøe, že nìkde zespodu auta je vývod na kondenzát, který je možná potøeba protáhnout drátkem, a že u støedového panelu mùže být potøeba nìco utìsnit? Nìkde jsem se doèetl, že trubky jsou hliníkové a že prodøou plastové tìsnìní, oprava v servisu je za dost tisíc, ten silikon se mi zdá lepší a hlavnì levnìjší øešení.
Jsem z toho všeho nìjak rozhozený , tož dìkuju za jakoukoliv radu.
Hasák
Monday 24 July 2006 - 13:41:48 Citovat
Host
To Napalm, mno ve tvém případě bych tipoval, že máš ucpaný odvod konzátu,protože ti teče k řidiči a spolujezdci. Odvod kondzátu je od strany spolujezdce vlevo hned pod výparníkem nad středovým tunelem, mrkni se jak to těsní. Dál vlez pod auto (strana spolujezdce) a mezi motorem a kastlí uvidíš malou černou gumovou fajfku, tu pak zkus protáhnout drátkem. Potom se ješte podívej, když máš zaplou klimu, kudyma to teče. Kryt výparníku je stažený k hornímu plastu takovýma plechovýma sponama. U mě se na pohled zdálo, že je vše dobře těsné a nebylo. Jinak mě to pěkně s..lo než jsem to našel a opravil.

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1434 sec,0.1165 z toho dotazů.