Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra exteriér |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
Ako casto voskovat? , vosky , leštěnky , postupy , výdrž , voskování v myčce , atd.... |
Přejít na stranu 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
RRAAFF |
| ||
RRAAFF![]() ![]() Uživatel #519 Registrován: Monday 19 December 2005 - 10:51:16Příspěvků: 965 | Jinak co se týká toho PTFE, tak to po uschnutí pak hodně práší, čili, pak musím i přetřít různé záhyby dveří, protože tam je takový bílý prach z tě leštěnky. Opel Vectra B 1,8 16V sedan 307 000km, již není Škoda Fabia Combi 70kW, 2023 | ||
| |||
VGT |
| ||
Host | RRAAFF napsal ... Ale stejně je teda lepší koupit něco, kde bude napsáno třeba hart wax pro lepší ochranu kastle? Á znovu dokola. Nekupovat "něco"(a neplést si hard wax s třeba Hart´s War) Hlavním komponentem kvalitního tvrdého vosku na karoserie je pravý přírodní tzv.carnaubský vosk. Je to produkt získávaný z jihoamerických palem, který má tu jedinečnou vlastnost, že je tvrdý (chrání proti poškrábání) a jeho bod tání je cca 80°C (odolnost vůči teplu od sluníčka). Dlouho v tenké/rozleštěné vrstvě vydrží. To jiné vosky neumí. Proto jeho místo je nezastupitelné - krom ochranných vosků na karoserie se používal např. i do krémů na boty, na impregnaci dýmek a jiné speciální účely. Jeho nevýhodou je obtížná aplikace (rozleštění do tenké průhledné vrstvy je náročné na ruční práci). Proto nekupovat "něco", ale pořádný, kvalitní produkt ...... | ||
| |||
RRAAFF |
| ||
RRAAFF![]() ![]() Uživatel #519 Registrován: Monday 19 December 2005 - 10:51:16Příspěvků: 965 | Ok, tak až mi dojde leštěnka tak koupím ten vosk ![]() Opel Vectra B 1,8 16V sedan 307 000km, již není Škoda Fabia Combi 70kW, 2023 | ||
| |||
Petr - kolemjdouci |
| ||
Host | Chlapi a kde ten Simoniz kupujete ? Ja se dival u nas na benzinkach i obchodech a nic jsem nenasel ? | ||
| |||
Yper |
| ||
![]() ![]() Uživatel #251 Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45Příspěvků: 3550 | 2 Petr-kolemjdoucí: v OBi ji mají. Kdykoliv jdu okolo příslušného regálu, tak se dívám a vždy je tam ve všech základních odstínech. Pokud máš někde blízko OBi a je to unifikovaná (nejrozšířenější) stavba (tvar tzv. nudle), tak 2.řada příčných regálů vpravo, asi uprostřed 2 police od země. _; ?lola Máš-li metalýzu nebo pastelovou barvu, tak klidně kup i tu černou - nebudeš pak mít ty šnouhy na plastech jako já! ![]() Jak jsem psal dříve, viděl jsem to aplikovat i na žlutém laku a supééér! Hlavně si pořiď gumovou rukavici na tu ruku, kterou to budeš roztírat! Zpod nehtů se to blbě odstraňuje. Dodge Caliber 2.0 CRD SXT Opel, ten má dnes už každý Sopel!! ![]() Yamaha 1100 - Virago Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel ![]() BMW K1200 LT - auto na dvou kolech ![]() | ||
| |||
Petr - kolemjdouci |
| ||
Host | Dival jsem se i v OBI Zlin. A jsem si skoro 100% jistej, ze tam tahle znacka nebyla. Zhlednu to teda jeste jednou, popripade se zeptam prodavace. Jinak az pojedu do Brna tak zkusim i tam. Jaky to mam presne nazev ci jak to vypada ? Nejakej link by nebyl ? Ja to totiz ani nenasel v zadnem e-shopu ? Asi jsem levej nebo slepej. Dik. | ||
| |||
Yper |
| ||
![]() ![]() Uživatel #251 Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45Příspěvků: 3550 | V OBi to mají, jen jsi to nenašel. Zeptej se a uvidíš co Ti řeknou. Jinak zde odkaz na to, jak vypadá balení. Odkaz [ Upraveno Friday 23 February 2007 - 14:55:28 ] Dodge Caliber 2.0 CRD SXT Opel, ten má dnes už každý Sopel!! ![]() Yamaha 1100 - Virago Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel ![]() BMW K1200 LT - auto na dvou kolech ![]() | ||
| |||
Yper |
| ||
![]() ![]() Uživatel #251 Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45Příspěvků: 3550 | Tohle je ono - v různých odstínech.![]() Dodge Caliber 2.0 CRD SXT Opel, ten má dnes už každý Sopel!! ![]() Yamaha 1100 - Virago Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel ![]() BMW K1200 LT - auto na dvou kolech ![]() | ||
| |||
Petr - kolemjdouci |
| ||
Host | Jak se pouziva ten tvuj odkaz ? Nejak me to nic nezobrazi ... | ||
| |||
stavik |
| ||
Host | Petr - kolemjdouci napsal ... Jak se pouziva ten tvuj odkaz ? Nejak me to nic nezobrazi ... Odkaz od Ypera funguje. Pro jistotu znovu: Odkaz | ||
| |||
Přejít na stranu 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 | |