• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra převodovka
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
nejde zaradit zpatecka
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Anonymní
Friday 15 February 2008 - 09:00:59 Citovat
Host
zdravi .. rano jak jsem jel do prace jsem bez problemu dojel ale kdyz jsem chtel pak zaparkovat nemohl jsem tam dat zpatecku ani za nic a to jsem den pred tim bez problemu zpatecku zaradil mam Vectru 2.0i 16V Cdx a opravdu si ted nevim rady byl bych rad za kazdou dobrou radu ..
freez
Friday 15 February 2008 - 10:15:53 Citovat
Meriva MPV Enjoy Red Magma edition
Uživatel #316
Registrován: Sunday 13 March 2005 - 13:00:24
Příspěvků: 1620
Martas napsal ...

vectra napsal ...

taky zdravim .. prevodovku sice nemam ale mam stejny typ Vectry a mam uplne stejny problem dnes jsm vyjel do prace a vse slo jak ma byt ale kdyz jsem chtel zaparkovat nesla mi zaradit zpatecka .. nevim co stim ..


To prece neni duvod k tomu hned shanet jinou prevodovku. Jak se to projevuje (to ze nejde zaradit je dost povsechny popis) ... Co zkusit seridit razeni ?


Jiřik napsal ...

Pokud Ti místo zpátečky padla jednička je to určitě špatně seřízený, na tyči mezi řadičkou a převodovkou je takovej tisícihran a ten se rád povoluje v objímce. tak stačí seřídit a utáhnout.


Přesunuto z vlákna sháním převodovku

[ Upraveno Friday 15 February 2008 - 10:17:30 ]

Meriva MPV 2008 Z14XEP I Londýn I Paříž I Dovolená I Merivaclub
Anonymní
Friday 15 February 2008 - 15:13:58 Citovat
Host
nevim jak tento problem popsat blize ... vsechny ostatni prevody jdou zaradit pekne ... zkusim se teda meknout jestli se nepovolil ten tisicihran ..
Jarda Praha
Wednesday 06 October 2010 - 18:58:55 Citovat
Host
Ja si myslim, ze to není nejakym serizenim na te tyči. Mel jsem to same a vim co to je. Me to delala jednicka a zpatecka. Proste a jednoduse je to vule v kloubu primo pod radici pakou. Je tam takovy kulovy cep z plastu a ten je vybehanej. Pod nim pokracuje jeste cast radici paky, ktera je uchycena do takoveho drzaku a ten je prichycen k plastovému rámu a tam je taky vule. Oddelej si kozeny krit radicky a pozorne se podivej jak to tam vypada. Jemne zahybej s radickou a zjistis, ze jak v kulovem kloubu tak tam dole v uchycení je vule. To je vse. Staci nejakym zpusobem tuto vuli odstranit. Ja jsem to udelal tak, ze jsem krouzek, ktery objímá kulový plastový kloub nařízl (udelal jsem tam řez asi 4mm - zalezí jaká je tam vůle). Potom jsem v krku oblímky provrtal díru a pak jsem touto dírou provlékl šroubovací kovovou objímku a stáhl. Obvod plastového kroužku kolem kloubu se stáhl a zmenšil o šířku řezu v objímce. Tím jsem se zbavil nepotřebné vůle mezi kloubem a objímkou. Zatím to drží dobře a jezdím s tím už 2 roky.

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2468 sec,0.2132 z toho dotazů.