• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega ostatní v
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
havárka na bok
Přejít na stranu  1 [2] 3
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Honza
Sunday 08 May 2005 - 17:45:41
Host
a co skusit dovézt jinou z venku a udělat přestavbu a jeątě ti zbydou díly z tý rány.a» Ti pojią»ovna vyčíslí skodu a uvydíą co vyjde levněji.
opravit sa dá cokoliv , vyděl jsem auta i ze tří kusů,ale jak je to větąí rána a ikdyľ se to dobře narovná tak se to můľe časem krouti.musel by to dělat dobrej karosář ,aby tam pak nefoukalo a neprąelo.
free
Monday 09 May 2005 - 10:47:29
Host
No díky tomu, ľe to ąlo přes agenturu tak napsali rameno tlumič těhlici (kotouč ) prostě vąechno co se jenom trochu nezdálo (asi mají provizi podle výąe ąkody) a druhá věc je ľe tam mám například krásný chladič akorát po nárazu má dírku od tlaksonu - a to je pro pojią»ovnu nový chladič a pro mne oprava (malá domů), nebo blatník na vrakoviąti pěkný originál za 600 zatímco nový který se počítal do opravy myslím něco kolem 4 tis. U tebe bych to viděl na ąpatnou nápravu přední nebo zadní popřípadě obě atd. atd. Upřímně od této zkuąenosti uľ jedině přes agenturu.(nejsem jejich zaměstnanec)
Yper
Monday 09 May 2005 - 13:26:55
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
Ideální by asi bylo, kdyby to pojią»ovna dala jako totál k likvidaci. Dostaneą peníze za celé zbytkové a navíc ti auto zůstane.
Prostě jak psal "free".

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Anonymní
Monday 09 May 2005 - 14:58:44
Host
ahoj, já minulý rok řeąil to samé ale se starąí Vectrou A, dostala to přesně jako ta tvá na bok (dveře, sloupek, práh atd..) a sám jsem vyhledal tu firmu kdyľ se ti stane nehoda, ľe to za tebe vyříděj a byl jsem naaaaad míru spokojen, to auto ąlo na totálku, dle tabulek jsme dostali 43 tisíc a nechali nám ten vrak i s papírama, auto ąlo za 6 tisíc a papíry za 12 tisíc, sečteno 61 tisíc a přitom to auto bylo dotaľený z německa za 22 tisíc na papíry co uľ jsme měli zas z jiný, takľe tomu říkám ątěstí v neątěstí, k té firmě, podepsali jsem jim plnou moc aby nás mohli zastupovat a prakticky jsme se ničeho neúčastnili a jezdili se zapůjčenou felícií kombíkem od 2 dne po nehodě aľ do doby kdy nám přiąla na účet vatička a nikomu jsme neplatili ani korunu, kdyľ jsem se těch lidí ptal na čem vlastně vydělávají, řekl, ľe ze zákona, máą právo pouľívat pokud jsi nehodu nezpůsobil těchto sluľeb, tzn. najmout si tu firmu a půjčit si od nich auto, a jak tady někdo psal, z ničeho ti to pak nestrhnou, jde to z pojistky vyníka plně!! ta firma si své sluľby a půjčení vytáhá s pojią»ovny sama, dáą jim akorát potvrzení, ľe tě opravdu zastupovali a jak dlouho si jezdil s jejím autem.. je to dobrý jdi do toho..
Anonymní
Monday 09 May 2005 - 15:03:05
Host
jeątě bych dodal, ľe nás tenkrát trefil němec a bylo to daleko těľký, já myslel ľe prychy nikdy neuvidíme, jak s tou jeho pojią»ovnou v německu atd.. a právě na tohle je ta firma jeątě lepąí, vąechno vyříděj přes českou kancelář pojistitelů či co..
Vodník
Monday 09 May 2005 - 20:15:47
Uživatel #327
Registrován: Sunday 20 March 2005 - 08:45:51
Příspěvků: 732
Dě»átka, já byl dneska v pojią»ovně _rendek a co mi řekli, to byste nevěřili Tak tedy: totálka u mě nepřichází v úvahu, omega je líznutá, vąechno plnění by dostala lízingovka, to je jasný, to jsem věděl. Dobrá, klempíra ráno odsouhlasil opravu, nic hrozného, střecha v pohodě, rám se srovná, dveře seľenem, pohoda. To bylo ráno, dobrý. Pak ta pojią»ovna. Ona má 5 týdnů na ąetření, daląích 15 dní na poskytnutí plnění, a to vąe aľ poté, co jí dám fakturu, no to mi řekněte, který servis mi spraví auto s devadesátidenní splatností faktury? O agenturách, které to zařizují tak, jak mi to nabídly a jak to potvrzujete vy, nic, nic, nic neví, ľádné vztahy k nim nemá, ľádné smlouvy, ľádné vyúčtování, nic o nich neví, zapůjčení auta ano, ale bude mi (poąkozenému) účtovat 3,50 Kč za kilometr a to si jako zaplatím já, to je přesně podle tabulek ministerstva financí, já, ľádný pachatel nehody, to mi řekli v pojią»ovně, no to mi po..rte prsa! Já jsem pojiątěnej ze vąech stran a je mi to k h.., jestli neseľenu sto táců na půl roku, můľu se jít klouzat se vąema smlouvama, co jich tu mám, a je jich půl ąanonu. Takľe se jdu klouzat.
freez
Monday 09 May 2005 - 20:46:09
Meriva MPV Enjoy Red Magma edition
Uživatel #316
Registrován: Sunday 13 March 2005 - 13:00:24
Příspěvků: 1620
Vodník:jo lízačka to je na prd a zkouąel si kontaktovat lízingovku? snad by to nějak vyřeąily to je blbý tady je kaľdá rada drahá

Meriva MPV 2008 Z14XEP I Londýn I Paříž I Dovolená I Merivaclub
Anonymní
Monday 09 May 2005 - 21:11:02
Host
freez: Jeątě ne. Ale co se týká totálky, je to jasný uľ podle smlouvy. Já vím, ten můj vzkaz byl takový rychlý, naątvaný, ale v principu správný. Opravit to jde, do zůstatkových cen se vejdeme, ale celé je to platebními podmínkami naątelované na ty agentury, protoľe normální člov to prostě nedokáľe zvládnout. To, ľe je pojią»ovna nezná, je bluf, má je zmáknutý, posílá nás k nim jako ovce na stříhání. Jen zabečet.
Vodník
Monday 09 May 2005 - 21:16:51
Uživatel #327
Registrován: Sunday 20 March 2005 - 08:45:51
Příspěvků: 732
Pardon, poslední anonym jsem byl já, myslel jsem, ľe jsem zapikolovaný a nebyl. Vodník.
Vodník
Wednesday 11 May 2005 - 08:13:30
Uživatel #327
Registrován: Sunday 20 March 2005 - 08:45:51
Příspěvků: 732
Nechci unavovat příběhem, kteří jistě mnozí z vás znají, ale dovídám se úľasné věci. Po konzultaci s leasingovkou lze věc řeąit financováním tzv. na rozpočet. To jako ľe oni dovolí pojią»ovně, aby určila ąkodu a peníze mi poslala napřed a já si uľ za ně pořídím, co potřebuju, takľe faktury za opravy a tak uľ nikoho nezajímají. A také včera známá mého známého vykutala známého (Slovan vąude bratra má, nicht wahr?) z jedné takové agentury a on povídá: jasně, ale dají ti o třatinu aľ polovinu míň, neľ kolik by proplatili na předloľených fakturách! Ptal jsem se tedy své pojią»ovácké likvidátorky, jestli je to pravda, ona řekla, ľe se strhává, ale kolik, to ľe jako záleľí na ní, jak se rozhodne! A proč o tom není nic ve smlouvě a vąeobecných podmínkách? Porotľe to je vnitřní předpis pojią»ovny. Ty agentury to vědí jen proto, ľe si strhávačky přesně definují ve smlouvách mezi sebou a pojią»ovnou. Tak vida: naąinec by myslel, ľe se odhadne ąkoda, tabulková hodnota vozu, amortizace a tak - a vyjde výąe pojistného plnění. A ono ne. Takľe si můľu jeątě zabečet, a teď uľ hajdy na stříhání.
Přejít na stranu  1 [2] 3  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2169 sec,0.1593 z toho dotazů.